torsdag 3. april 2014

Team Rynkeby Norge - Ferden mot Paris

Hvem er jeg personlig?

38 år, gift, bosatt på Haslum. To barn på 6 og 9 år.

Hvem er jeg på jobb og hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?

I Columbus må man kunne ha flere baller luften uten å miste fokus. Konsulentbransjen er preget av sterk konkurranse og det gjelder å kunne balansere forretningsutvikling og prosjektgjennomføring på en god måte.

På samme tid ønsker man jo også balanse mellom jobb og familie, så man må være bevisst og til stede i hverdagen. En typisk arbeidsdag starter med en sterk kaffe og en kartlegging av dagens målsetninger. Gjennom dagen går mye av tiden til å løse utfordringer for våre kunder, både forretningsmessige og tekniske.

Å arbeide i team er sentralt for hvordan vi jobber og løser utfordringer internt eller for kunder, og mitt hovedansvar i prosjektene varierer. Forretningsrådgivning, løsningsdesign, teknisk rådgivning og prosjektledelse er ansvarsområder jeg ofte har. At man utvikler seg faglig og som menneske, og at man stiller opp for hverandre er hva som gjør Columbus til en god arbeidsplass synes jeg.

Hvorfor Team Rynkeby?

Vi hadde invitert noen gode venner til Columbus sin firmahytte på Geilo en helg vinteren 2012. Sent en kveld, etter en kaffe og Cognac ble jeg spurt om ikke jeg ville være med å sykle til Paris sommeren 2013. Det hørtes ut som en kjempeide, og jeg takket jo ja umiddelbart og fikk konas velsignelse på stedet. Jeg tenkte lite på at det er ganske langt til Paris…og..at jeg egentlig ikke er noen syklist! Uansett, tur ble det på syv nordmenn som «lærlinger» på et svensk lag sommeren 2013. 120 mil, fra Malmø til Paris.

Når Paris var nådd, etter syv dager på sykkel, tenkte jeg at dette ble første og siste gang for min del – dette var langt! Men, ved overrekkelsen av sjekken på kr 285 000,- til Barnekreftforeningen på Sem Gjestegård i Asker, fikk jeg føle på hva dette prosjektet betyr for folk. Barn med kreft og deres familier – man blir brått svært ydmyk og føler seg privilegert over å være med på noe som betyr så mye.

Det ble kort prosess – Paris 2014, nye 144 mil. Bring it on!  

/Inge




2 kommentarer:

  1. Lykke til, Inge! Det blir spennende å følge dere - godt jobbet!

    SvarSlett
  2. Takk Heidi, det trenger vi :D

    SvarSlett