onsdag 14. mai 2014

UNDER 2 MÅNEDER IGJEN TIL AVREISE !!!

Lørdag var det samling med ryttere og serviceteam i Fredrikstad.
 
 
Et godt serviceteam er helt avgjørende for at turen til Paris skal bli så smertefri som mulig.

Mat og drikke er viktig, og vi blir nok svært godt vant i Team Rynkeby Norge...
Med oss på laget har vi nemlig Thomas Poppe som er en eminent kokk. Han disket opp med grillmat til laget når vi var ferdig med lørdagens fellestrening.

Erik, Team Rynkebys PR-ansvarlig (bilde fra sykesengen) pådro seg nylig flere brister i ryggen under en sykkeltur på Mountain bike, men heldigvis ser det ut til å gå bra og han er nok med oss til Paris. Godt han benyttet hjelm!

Vi har flere nøkkelpersoner med oss på tur med tanke på å komme oss helskinna frem; Osteopaten Ida Marie Wernersen (har ikke noe med ost å gjøre, men noe med kiropraktikk visstnok), Tannlegen Finn Andre Hammer, og Hjernekirugen Jon Ramm-Pettersen. Finn Andre måtte til pers og gjøre en jobb på en av deltagerne lørdag med å borre opp ei død tann, så han har allerede vist seg nyttig. Hjernekirurgen Jon og operasjonssykepleierne har enda ikke måtte ta noen oppdrag, og det er vel kanskje like greit :p.

Vi har også med oss to sykkelmekanikere, sjåfører, navigatører og andre hjelpere. Jeg føler meg trygg på at vi har med oss det som trengs, så det er bare å "bo" på sykkelen frem mot avreise, så kommer formen også :D

Det kribler litt i magen nå...ikke lenge igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar