torsdag 7. mai 2015

Oppkjøringen er i gang!

Mai er i anmarsj og det er i dag under to måneder igjen til avreise. Nå er det bare til å starte et skippertak med treningen, for dem som ikke har begynt med det! 
 
Sykkelformen begynner å dra seg til. Jeg og Espen hadde en fin treningsuke i Spania i midten av april der vi tilbakela ca. 650 km på seks dager. Det utgjør under halvparten av det vi skal sykle i sommer. Det kommer garantert til å bli en anstrengelse for kropp og sjel, ikke minst psykisk!


Gjøran og Espen i Spania
Espen og Gjøran på toppen av Puerto Vall D'Ebo i Valencia


Nå har vi også fått syklene våre og komplett pakke med sykkelklær. Teamet vises godt i landskapet når vi trener med identiske sykler og likt antrekk fra topp til tå. Stilige er vi!

Christopher Columbus var en utmerket navigatør i sin tid. Jeg og Espen må jo leve opp til navnet Columbus og har tatt på oss hovedansvaret for å lose oss trygt i havn i Paris. Vi er i sluttfasen og holder på med finpuss av etappene. Alt er snart klappet og klart for en fantastisk tur! Noen bomturer vil vi garantert møte på. Å sitte med Google Maps, lage traseer etter satellittbildene på ukjente steder i Tyskland vil garantert møte noen overraskelser. 

Vi er i god i rute om å nå årets mål for innsamlede midler. Fram til i vår har hovedfokuset vært å kontakte bedrifter for sponsing av saken. Nå i sluttfasen er vi mer målrettet mot dem rundt oss. Vi i Columbus vil frem til avreise kjøre små aktiviteter sammen med ansatte for å få inn klingende mynt til barnekreftforeningen. Alle monner drar! Vårt mål er å samle inn 1 million innad i laget og 2,5 millioner i Norge totalt, det skal vi klare!

Før avreise til Paris 4. juli, vil vi også delta i tre ritt i Norge. Dette gjør vi for å gjøre oss synlige for andre og fronte vår sak. I tillegg er det viktige å trene og sykle sammen. Vi trenger å øve på god kommunikasjon, få tillit og bli kjent med hverandre. Når vi skal sykle sammen tett i tett i en gruppe, er det viktig med et godt samarbeid for å få en effektiv flyt for å spare krefter og ikke minst, hindre uhell.

Vi gleder oss til det som skjer fremover! 

/Gjøran

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar