fredag 29. mai 2015

Trening, trening og mer trening

Tiden flyr, og nå er det straks kun fem små uker igjen til avreise til Paris, og tanken på starten med prolog i Oslo og deretter over 1200 km på sykkelsetet er nesten skrekkinngytende. Man trenger ikke være syklist for å skjønne at det blir en lang tur!

Forberedelsene går fremover, og vi jobber alle menn og kvinner for å være så forberedt til timene og milene som venter. Det er fellestreninger hver helg som spenner fra 10 – 13 mil, alle mann har egentrening på programmet og det trommes sammen samlinger så fort det er fridager utenom helgene. For å variere treningen, samt få eksponering for saken, så er det lagt opp til at vi sykler tre ritt i løpet av oppkjøringen. Førstkommende lørdag braker det løs med Landegrensen som første ritt, og det er 145 km med kupert løype som skal forseres. Jeg håper på godt vær og en knall gjennomføring fra laget, og skulle du befinne deg i nærområdet, hei oss frem og kom gjerne bort og slå av en prat med oss når vi kommer i mål.

Når det kommer til trening, er det ikke alltid like lett å ta på seg sykkeltøyet når regnet plasker ned, klokka har bare blitt sju på morgenen og gradestokken viser 5 grader. Med familie og jobb krever det at sykkelturen skal gjøres unna før hverdagen eller familielivet tar til noen ganger, og når motivasjonen skranter så er det godt å tenke på hvorfor man gjør innsatsen. Barnekreft er en av de sykdommene jeg virkelig er redd for, det ligger i ordet at sykdommen rammer den man er aller mest glad i og de man aller helst vil beskytte fra alt som er vondt. Vi samler inn viktige kroner til forskning på en sak som trenger all den støtte den kan få, og jeg er glad jeg får være en del av det. Dersom du føler at du kan være med å bidra med noen kroner, så bruk linken til høyre på siden. Alle monner drar!

/Espen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar