søndag 5. juli 2015

Dag en og to er unnagjort!

Da er vi vel fremme på hotellet etter dag 2, og turens lengste etappe.
Vi ankom Kiel i går etter å ha tatt båten over fra Oslo, og startet umiddelbart på første etappe  mot Arentzburg øst for Hamburg.

Etappe 1 var en av turens korteste etapper på "bare" ca 11 mil.  Vi startet avgårde i friskt mot, og vi nøt sykling i strålende sol og gode temperaturer. Etterhvert som dagen gikk, så fikk vi oppleve en varme som få av oss var forberedt på, og endte opp med å sykle i opp mot 40 grader til slutt.  Vi senket tempoet betraktelig, og la inn mange drikkepauser for å forsøke å holde væskebalansen i sjakk, men det vi så på som "den enkle" etappen visste seg å bli en større utfordring enn først tenkt.
Vi ankom hotellet rundt kl 16 som første Rynkeby-lag, og fikk satt oss ned med en velfortjent drikke etter en strabasiøs varm tur.

Dagen i dag startet fra hotellet kl 06.30 i et forsøk på unngå den voldsomme varmen som kom ut over ettermiddagen og kvelden, men selv på morgenen var det over 20 grader og vi så frem til nok en varm dag.  Turen var hele turens lengste med hele 230 km fra Arentzburg til Dütlingen sør for Bremen, og alle på laget hadde vel gjort seg opp noen tanker om hvor tungt dette kom til å bli.
Heldigvis for oss, så snudde været, og vi fikk skyer med noen tordenbyger og vesentlig lavere temperaturer enn forespeilet.  Vi landet til slutt på hotellet anført av følgebil med kjempestereoanlegg for full guffe, og vi viste oss virkelig frem for saken.

Ikke minst må vi skryte av serviceteamet vi har med oss. På hver stopp, hopper dem ut av bilene, gjør klar mat, drikke og mye annet god saker. Midt på dagen har vi lunsj, da har halve service teamet reist i forveien og nydelig grillmat har vært laget klart de siste to dagene! Vi gleder oss til fortsettelsen.

I morgen er det turens neste lengst tur med 196 km, og været er heldigvis meldt bra.  Vi gleder oss allerede til å ta fatt på oppgaven, og kommer nok til å oppdatere  siden så snart vi ser en mulighet!

Hilsen

Gjøran og Espen 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar